Het verhaal van Koen Meijers

Koen Meijers

In 2021 is Koen afgestudeerd als Osteopaat aan de International Academy of Osteopathy te Gent. Tijdens zijn studie fysiotherapie maakte hij voor het eerst kennis met het vak osteopathie. Hier raakte hij zo enthousiast van, dat hij besloot om in zijn laatste jaar fysiotherapie te starten met de opleiding tot osteopaat. Eind 2015 is hij gestart als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Meijers, het bedrijf van zijn vader, in Serooskerke. Hier heeft hij 5 jaar met veel plezier zijn werkzaamheden gecombineerd met de opleiding tot osteopaat.

 

Na het behalen van zijn diploma aan het ‘IAO’ werd het tijd voor een volgende stap en is Koen in 2021 gestart als osteopaat bij het OCM.

Dit is Koen

Als osteopaat is Koen sterk overtuigd van het zelfherstellende vermogen dat het menselijk lichaam bezit. Bij elke patiënt is het zijn doel om dit zoveel als mogelijk op positieve wijze te beïnvloeden.

 

Door zijn enthousiasme is hij bereid om zich als osteopaat flink door te ontwikkelen, zodat hij de patiënt die bij hem centraal staat, zo goed mogelijk kan helpen. Je merkt bij Koen aan alles dat osteopathie meer is dan werk alleen.

Werkzaamheden als fysiotherapeut
2015-heden werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Meijers
2018-2021 werkzaam als fysiotherapeut bij WVO Zorg
2016-2021 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Vlissingen

 

Werkzaamheden als osteopaat
2021-heden werkzaam als osteopaat bij Osteopatisch Centrum Middelburg
2021-heden werkzaam als osteopaat bij Osteosonline

 

Scholingen fysiotherapie
2015 Extracorporal Shock Wave Therapy
2017 Post HBO Musculo Skeletal Ultrasound

 

Scholingen osteopathie
2021 Master of Science ‘Invloed van viscerale osteopathie op de arteriële vaatwand in de onderste extremiteit’